ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

Στα δύο στεγνωτήρια βρέθηκαν 21 δέματα με 20 κιλά χασίς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο γυναίκες.

Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες φέρεται να έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων, προχώρησε χτες το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε οικόπεδο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαπές βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στους κάδους 21 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 434 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE