ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

ΕΛΛΑΔΑ: Νοικοκυρές έκρυβαν σε στεγνωτήρια 20 κιλα παράνομες ουσίες αντί για άπλυτα

Στα δύο στεγνωτήρια βρέθηκαν 21 δέματα με 20 κιλά χασίς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο γυναίκες.

Στη σύλληψη δύο γυναικών, οι οποίες φέρεται να έκρυβαν ναρκωτικά μέσα σε κάδους στεγνωτηρίων ρούχων, προχώρησε χτες το απόγευμα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε οικόπεδο που χρησιμοποιούσαν οι δύο ημεδαπές βρέθηκαν κρυμμένα μέσα στους κάδους 21 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 434 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους και στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθείσες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE