Χωρίς προβλήματα το άνοιγμα των παραλιών στο Δήμο Λεμεσού

Χωρίς προβλήματα το άνοιγμα των παραλιών στο Δήμο Λεμεσού

Ομαλά και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα, άνοιξαν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες στη Λεμεσό. «Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης τόσο από τους πολίτες όσο και από τους ιδιοκτήτες» αναφέρει ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

«Από το πρωί επιθεωρούν τις οργανωμένες παραλίες, αστυνομικοί και επιθεωρητές του Δήμου Λεμεσού σε μια προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα που προνοούνται από το πρωτόκολλο της Πολιτείας, τα πράγματα κυλούν ομαλά, τόσο οι πολίτες όσο και οι ιδιοκτήτες έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις υποδείξεις» ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.

Όπως είπε, λειτουργοί του δήμου Λεμεσού έχουν εργαστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολύ έντονους ρυθμούς για να καταφέρουν να ετοιμάσουν σε χρόνο ρεκόρ τις παραλίες. «Όλα βρίσκονται στη θέση τους, ομπρέλες και κρεβατάκια, τα πάντα, γίνονται οι απολυμάνσεις, λαμβάνονται όλα τα μέτρα. Υπάρχει κόσμος, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την πτώση της θερμοκρασίας και την αλλαγή του καιρού. Είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα καλά» ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE