ΕΛΛΑΔΑ: Δύο νέοι θάνατοι και τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΕΛΛΑΔΑ: Δύο νέοι θάνατοι και τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

Δύο νέοι θάνατοι ασθενών με κορωνοϊό καταγράφηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, και το ελληνικό Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση, τα νέα κρούσματα είναι τρία, με τον συνολικό αριθμό καταγεγραμμένων κρουσμάτων στη χώρα να είναι 2.876. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, το 55,1% αφορά άνδρες.

Στο σύνολο των ταυτοποιημένων κρουσμάτων, τα 613 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι στο εξωτερικό και τα 1.458 σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ως προς τον αριθμό των νοσηλευομένων, 20 πολίτες βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με το 90% αυτών να έχει υποκείμενο νόσημα ή να είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 99 ασθενείς.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κλινικών ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα είναι 152.998 δείγματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE