ΚΥΠΡΟΣ: Οι τελευταίες εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα
24.05.2020 - 16:59
Στις φλόγες τυλίχτηκαν πολλές περιοχές της Κύπρου την Κυριακή 24/05, με τις τελευταίες πυρκαγιές που είχαμε να βρίσκονται στις περιοχές Άχνα, Ξυλοφάγου και Λαπάτσα.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής έκανε δηλώσεις στο ThemaOnline λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 24/05, και ανέφερε πως τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Λαπάτσα και Ξυλοφάγου.
Όσον αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό ‘Αχνα, δήλωσε πως βρίσκεται σε καλό στάδιο και πως δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο δίνουν μάχη με τις φλόγες για άμεση κατάσβεση της.
Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.