ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (24/05) την ευρύτερη περιοχή του Αγρού. Επλήγησαν κυρίως καλλιέργειες φυλλοβόλων δέντρων (κερασιές, μηλιές, ροδακινιές κ.λπ.), αμπελιών και υπαίθριων λαχανικών.

Για να διαπιστώσει το μέγεθος των ζημιών και να συνομιλήσει με επηρεαζόμενους παραγωγούς, ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα στην περιοχή, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η περιοδεία θα αρχίσει στις 8.30 π.μ. από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού, από όπου ο Υπουργός θα μεταβεί σε πληγείσες καλλιέργειες στον Αγρό, στα Αγρίδια, στα Χανδριά και στην Κυπερούντα. Ο Υπουργός προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις με το πέρας της περιοδείας, στις 11.15 π.μ., στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE