ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (24/05) την ευρύτερη περιοχή του Αγρού. Επλήγησαν κυρίως καλλιέργειες φυλλοβόλων δέντρων (κερασιές, μηλιές, ροδακινιές κ.λπ.), αμπελιών και υπαίθριων λαχανικών.

Για να διαπιστώσει το μέγεθος των ζημιών και να συνομιλήσει με επηρεαζόμενους παραγωγούς, ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα στην περιοχή, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η περιοδεία θα αρχίσει στις 8.30 π.μ. από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού, από όπου ο Υπουργός θα μεταβεί σε πληγείσες καλλιέργειες στον Αγρό, στα Αγρίδια, στα Χανδριά και στην Κυπερούντα. Ο Υπουργός προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις με το πέρας της περιοδείας, στις 11.15 π.μ., στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE