ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα που αφορούν το ατύχημα του απογεύματος της Κυριακής (24/05)στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνί στην Λεμεσό, αφού μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του δικυκλιστή.

Πρόκειται για τον 61χρονο Τουρκοκύπριο Μουσταφά Κεμάλ που διέμενε στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε σε παρακείμενο κιγκλιδωμα. Ακολούθως, η μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε σε χωράφι.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, όπου και μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE