ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα που αφορούν το ατύχημα του απογεύματος της Κυριακής (24/05)στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνί στην Λεμεσό, αφού μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του δικυκλιστή.

Πρόκειται για τον 61χρονο Τουρκοκύπριο Μουσταφά Κεμάλ που διέμενε στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε σε παρακείμενο κιγκλιδωμα. Ακολούθως, η μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε σε χωράφι.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, όπου και μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.