ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα που αφορούν το ατύχημα του απογεύματος της Κυριακής (24/05)στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνί στην Λεμεσό, αφού μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του δικυκλιστή.

Πρόκειται για τον 61χρονο Τουρκοκύπριο Μουσταφά Κεμάλ που διέμενε στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε σε παρακείμενο κιγκλιδωμα. Ακολούθως, η μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε σε χωράφι.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, όπου και μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE