ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο 61χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα που αφορούν το ατύχημα του απογεύματος της Κυριακής (24/05)στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου - Βουνί στην Λεμεσό, αφού μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του δικυκλιστή.

Πρόκειται για τον 61χρονο Τουρκοκύπριο Μουσταφά Κεμάλ που διέμενε στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσικλετιστής, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε σε παρακείμενο κιγκλιδωμα. Ακολούθως, η μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε σε χωράφι.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, όπου και μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE