ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και 10 ημέρες η Ορούντα - Καταγγέλουν κινδύνους μόλυνσης λόγω χοιροστασίων

ΚΥΠΡΟΣ: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και 10 ημέρες η Ορούντα - Καταγγέλουν κινδύνους μόλυνσης λόγω χοιροστασίων

Η Περιβαλλοντική-Πολιτιστική Παρέμβαση Ορούντας καταγγέλλει ότι εδώ και δέκα ημέρες η κοινότητα είναι χωρίς πόσιμο νερό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, στις 15/5/2020 υπήρχε μήνυμα για ύπαρξη κολοβακτηριδίων στο πόσιμο νερό την κοινότητας ενώ στις 17/5/2020 υπήρχε δεύτερο μήνυμα ότι θα προχωρούσαν σε καθαρισμό των ντεποζίτων.

Σημειώνεται ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Παρέμβαση» με τον κοινοτάρχη σήμερα, τους ενημέρωσε ότι δεν έχουν γίνει αναλύσεις, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι το νερό είναι κατάλληλο.

Ως Οργάνωση που εδώ και τρία χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια στην επαναλειτουργία των χοιροστασίων στην κοινότητα μας, σημειώνει, έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα για τους κίνδυνους μόλυνσης του νερού, αφού χοιροστάσιο επαναλειτούργησε πολύ κοντά στην διάτρηση. 
 
«Για τις ανησυχίες μας για την οχληρία αλλά και τις παρανομίες των χοιροστασίων που βρίσκονται πολύ κοντά στην οικιστική ζώνη, έχουμε αποστείλει επιστολές και είχαμε παραστεί σε συνεδρίες σχεδόν σε όλα τα τμήματα», προστίθεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top