ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες απολύμανσης του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά το θετικό δείγμα καθηγητή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες απολύμανσης του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά το θετικό δείγμα καθηγητή

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες απολύμανσης στο Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους Έμπας μετά από θετικό δείγμα που αφορά καθηγητή του σχολείου, ενώ το σχολείο την Τρίτη (26/5) θα παραμείνει κλειστό .

Ο πρόεδρος της σχολικής εφορείας Έμπας Αντώνης Νικηφόρου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ήδη ενημερώθηκε από την διευθύντρια του σχολείου ότι το θετικό δείγμα προέκυψε από τις διαγνωστικές εξετάσεις για τον covid- 19 που γίνονται στα σχολεία.

Κατόπιν τούτου συνέχισε, γίνονται απολυμάνσεις στους χώρου του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας, ενώ το σχολείο θα παραμείνει κλειστό αύριο για μια ημέρα. Ταυτόχρονα, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες θα προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες. Συγκεκριμένα θα γίνει και η ιχνηλάτιση των επαφών του καθηγητή και θα υποβληθούν σε σχετική δειγματοληψία για τον covid- 19 όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο κ. Νικηφόρου ανέφερε επίσης πως θα λάβει επί του θέματος και σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως ο καθηγητής υποβλήθηκε σε πρώτη δειγματοληψία με μη ξεκάθαρη αξιολόγηση ενώ στην δεύτερη δειγματοληψία εντοπίστηκε θετικός.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect