Lufthansa: Πήρε εννέα δισεκατομμύρια ευρώ από τη γερμανική Κυβέρνηση για να μην χρεοκοπήσει

Lufthansa: Πήρε εννέα δισεκατομμύρια ευρώ από τη γερμανική Κυβέρνηση για να μην χρεοκοπήσει

Σε κατ`αρχήν συμφωνία διάσωσης, ύψους εννέα δισεκατομμυρίων ευρώ, συμφώνησε με την γερμανική Κυβέρνηση ο γερμανικός αεροπορικός όμιλος Lufthansa, που πλήττεται από την κρίση του κορωνοϊου, με το Βερολίνο να αποκτά μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις που διεξάγουν οι δύο πλευρές.

Το εποπτικό συμβούλιο της Lufthansa και το ταμείο οικονομικής σταθερότητας της γερμανικής Κυβέρνησης (WSF) πρέπει τώρα να σφραγίσουν την πρόταση, προτού ζητηθεί από τους μετόχους και τη Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δώσουν το πράσινο φως στη συμφωνία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE