Ο χυμός που διώχνει το φούσκωμα από το φαγητό

 Ο χυμός που διώχνει το φούσκωμα από το φαγητό

Το φούσκωμα που εκδηλώνεται μετά από ένα γεύμα σπανίως αποτελεί λόγο ανησυχίας, σε κάθε περίπτωση όμως η δυσφορία που προκαλεί δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Πόσα βράδια έχουμε περάσει στο κρεβάτι, προσπαθώντας να χωνέψουμε τις ...κραιπάλες της ημέρας ή της νύχτας.

Κάτι οι εξόδοι για φαγητό, κάτι τα 'τσιμπολογήματα' της νύχτας κάθε φορά  την πατάμε με τον ίδιο τρόπο!

Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε φαρμακευτικές λύσεις, ούτε θα αναγκαστούμε να περάσουμε μια βαρετή και ...άνοστη νύχτα στο κρεβάτι.

Το ελιξήριο για τις καούρες δεν είναι άλλο από μια λεμονάδα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE