Ο χυμός που διώχνει το φούσκωμα από το φαγητό

 Ο χυμός που διώχνει το φούσκωμα από το φαγητό

Το φούσκωμα που εκδηλώνεται μετά από ένα γεύμα σπανίως αποτελεί λόγο ανησυχίας, σε κάθε περίπτωση όμως η δυσφορία που προκαλεί δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Πόσα βράδια έχουμε περάσει στο κρεβάτι, προσπαθώντας να χωνέψουμε τις ...κραιπάλες της ημέρας ή της νύχτας.

Κάτι οι εξόδοι για φαγητό, κάτι τα 'τσιμπολογήματα' της νύχτας κάθε φορά  την πατάμε με τον ίδιο τρόπο!

Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε φαρμακευτικές λύσεις, ούτε θα αναγκαστούμε να περάσουμε μια βαρετή και ...άνοστη νύχτα στο κρεβάτι.

Το ελιξήριο για τις καούρες δεν είναι άλλο από μια λεμονάδα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.