ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός 48χρονου σε τροχαίο

ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός 48χρονου σε τροχαίο

Ο τραυματισμός 48χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 17:40 το απόγευμα της Τρίτης (26/05) ένας 32χρονος από την Ελλάδα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Στασίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στην οδό Καριτσάς με διασταύρωση και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 48χρονος επίσης από Ελλάδα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 48χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και ακολούθως σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος δεν έπαθε το παραμικρό.

Τις συνθήκες του Τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πρώτη τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ»

Η πρώτη τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Κακόβουλο και προϊόν μοντάζ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE