Τμ. Μετεωρολογίας: Ο καιρός την υπόλοιπη εβδομάδα - Έρχονται σκαμπανεβάσματα με πιθανές βροχές

Τμ. Μετεωρολογίας: Ο καιρός την υπόλοιπη εβδομάδα - Έρχονται σκαμπανεβάσματα με πιθανές βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα Τετάρτη (27/05) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Τετάρτη (27/05) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (28/05) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Αργά το βράδυ στα δυτικά ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές.

Την Παρασκευή (29/05) αναµένονται αρχικά µενονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και ορεινά.

Το Σάββατο (30/05) το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Πέµπτη, µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή και µικρή άνοδο το Σαββάτο, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE