ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Ένταση λόγω διαμαρτυρίας μεταναστών στο Πουρνάρα

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Ένταση λόγω διαμαρτυρίας μεταναστών στο Πουρνάρα

Σε συνέχεια της χθεσινής διαμαρτυρίας από μέλη αναρχικής ομάδας, ένταση επικρατεί από το πρωί της Τετάρτης (27/05) στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών ‘Πουρνάρα’, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετανάστες, κρατώντας πλακάτ και φωνάζωντας συνθήματα, έκλεισαν την είσοδο του κέντρου φιλοξενίας.

Σκοπός είναι να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση εισόδου και εξόδου που αποφασίστηκε από τα αρμόδια όργανα, λόγω εντοπισμού κρουσμάτων ψώρας στο εν λόγω Κέντρο.

Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο, με την κατάσταση να βρίσκεται υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE