ΕΒΡΟΣ: Η Ελλάδα ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή

ΕΒΡΟΣ: Η Ελλάδα ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή

Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο αποφάσισε η ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας. 

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, χθες, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος στην Αθήνα υπάρχει πληροφόρηση για σχέδιο πίεσης από την πλευρά της Άγκυρας στην περιοχή. 
 
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην περιοχή, από την τρίμηνη απόσπαση που βρίσκονταν λόγω κορωνοϊού, δέκα διμοιρίες αστυνομικών οι οποίες θα ενισχύουν με άλλες δέκα βαθμιαία το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, θα ενισχυθούν οι περιπολίες έτσι ώστε αν υπάρξει μια ενδεχόμενη μαζική είσοδος μεταναστών να υπάρχουν διαθέσιμες δυνάμεις σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κατάσταση. 
 
«Παίρνουμε τα μέτρα μας για να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα αιφνιδιασμού.» Σκοπός να ενισχυθούν περισσότερο τα φυσικά εμπόδια στον Έβρο, επεσήμανε ο Ν. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE