ΕΒΡΟΣ: Η Ελλάδα ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή

ΕΒΡΟΣ: Η Ελλάδα ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή

Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στον Έβρο αποφάσισε η ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας. 

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, χθες, ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος στην Αθήνα υπάρχει πληροφόρηση για σχέδιο πίεσης από την πλευρά της Άγκυρας στην περιοχή. 
 
Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να επιστρέψουν στην περιοχή, από την τρίμηνη απόσπαση που βρίσκονταν λόγω κορωνοϊού, δέκα διμοιρίες αστυνομικών οι οποίες θα ενισχύουν με άλλες δέκα βαθμιαία το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, θα ενισχυθούν οι περιπολίες έτσι ώστε αν υπάρξει μια ενδεχόμενη μαζική είσοδος μεταναστών να υπάρχουν διαθέσιμες δυνάμεις σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κατάσταση. 
 
«Παίρνουμε τα μέτρα μας για να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα αιφνιδιασμού.» Σκοπός να ενισχυθούν περισσότερο τα φυσικά εμπόδια στον Έβρο, επεσήμανε ο Ν. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.