ΠΑΦΟΣ: Κλοπή με λεία άνω των 1.500 ευρώ από οικία στη Γεροσκήπου - Συνελήφθη ανήλικος ελληνοκύπριος και τέθηκε υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή με λεία άνω των 1.500 ευρώ από οικία στη Γεροσκήπου - Συνελήφθη ανήλικος ελληνοκύπριος και τέθηκε υπό κράτηση

Στην σύλληψη 17χρονου Ε/κ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε  η διάρρηξη κατοικίας στην Γεροσκήπου με λεία διάφορα αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.  

Μετά από εξετάσεις και μελέτης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ο 17χρονος εντοπίστηκε να εισέρχεται σε κατοικία στην Γεροσκήπου.

Εναντίον του 17χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 17χρονος παραδέχτηκε ότι εισήλθε στην κατοικία χωρίς ωστόσο όπως ανέφερε να κλέψει οτιδήποτε ,ούτε ότι είχε μαζί του δεύτερο πρόσωπο ως συνεργό, όπως διαφάνηκε από την καταγραφή των εικόνων από τις κάμερες ασφαλείας της κατοικίας .
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, ενώ η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE