Μειώσεις άνω του 20% στον κύκλο εργασιών υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης το 1ο τρίμηνο 2020

Μειώσεις άνω του 20% στον κύκλο εργασιών υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης το 1ο τρίμηνο 2020

Μειώσεις 20,6% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών σε υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης το πρώτο τρίμηνο του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία ο δείκτης κύκλου εργασιών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, που περιλαμβάνει και την περίοδο κατά την οποία ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στην Κύπρο τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρουσίασε μειώσεις στις υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης της τάξης του 20,6%. 

Μειώσεις καταγράφηκαν τους πρώτους τρεις μήνες του χρόνου και στον δείκτη κύκλου εργασιών στην ενημέρωση και επικοινωνία (1,0%), στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (2,9%) και στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες (5,3%) σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE