Μειώσεις άνω του 20% στον κύκλο εργασιών υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης το 1ο τρίμηνο 2020

Μειώσεις άνω του 20% στον κύκλο εργασιών υπηρεσιών καταλύματος και εστίασης το 1ο τρίμηνο 2020

Μειώσεις 20,6% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών σε υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης το πρώτο τρίμηνο του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία ο δείκτης κύκλου εργασιών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, που περιλαμβάνει και την περίοδο κατά την οποία ξεκίνησαν να εφαρμόζονται στην Κύπρο τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρουσίασε μειώσεις στις υπηρεσίες παροχής καταλύματος και εστίασης της τάξης του 20,6%. 

Μειώσεις καταγράφηκαν τους πρώτους τρεις μήνες του χρόνου και στον δείκτη κύκλου εργασιών στην ενημέρωση και επικοινωνία (1,0%), στις επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (2,9%) και στις διοικητικές και υποστηρικτικές δραστηριότητες (5,3%) σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE