Πρώτες δηλώσεις λίγες ώρες μετά το νέο του συμβόλαιο – «Ήταν πιο δυνατές ομάδες… Είμαι λυπημένος…»

Πρώτες δηλώσεις λίγες ώρες μετά το νέο του συμβόλαιο – «Ήταν πιο δυνατές ομάδες… Είμαι λυπημένος…»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας του με την ΑΕΛ ο Μάρκο Αντάμοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στον Active.

Διαβάστε: 

ΕΠΙΣΗΜΟ: «Λέοντας» μέχρι το 2022! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον λόγο που υπέγραψε: «Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου. Είμαστε οικογένεια με όλους στην ΑΕΛ γι’ αυτό αποφάσισα να μείνω. Ήταν εύκολο να προκύψει συμφωνία».

Για τους στόχους του: «Δεν είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, όμως, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να βγούμε Ευρώπη και να πάρουμε κάτι καλό από το κύπελλο».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν δύσκολο, θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο γιατί που στάθηκε. Έκανα την εγχείρηση. Όλοι στην ΑΕΛ που στάθηκαν και με στήριξαν».

Για το αν η ΑΕΛ μπορεί να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο: «Φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά προσπαθούμε».

Για τον βασικό κορμό της ΑΕΛ: «Θα μας βοηθήσει, παίζουμε μαζί δύο χρόνια».

Για την παραμονή του Κέρκεζ: «Είναι νεαρός, δουλεύει και ξέρει την ΑΕΛ».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Η ΑΕΛ ήθελε να παίξει όμως υπήρχε το θέμα της υγείας των παικτών».

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν πολύ δυνατότερο, ήταν πιο δυνατές οι ομάδες και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για την δική του κατάσταση: «Θα παλέψουμε για τίτλο, για ότι μπορούμε αλλά κυρίως για την Ευρώπη».

Για τον κόσμο: «Είμαι λυπημένος για την απουσία του. Θέλω να τους δω ξανά στο πλευρό μας. Ξέρω πως είναι μεγάλη δύναμη και ο 12ος μας παίκτης».

 

The post Πρώτες δηλώσεις λίγες ώρες μετά το νέο του συμβόλαιο – «Ήταν πιο δυνατές ομάδες… Είμαι λυπημένος…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE