ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ελληνικού υπουργείου Υγείας, τα τέσσερα εξ αυτών σχετίζονται με γνωστή συρροή κρουσμάτων και το ένα εντοπίστηκε σε έλεγχο πτήσης από το εξωτερικό. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2909, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 631 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1660 (57.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Δεκαέξι ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 5 (31.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 81.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 105 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σήμερα δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένος θάνατος. Συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι 175. Οι 52 ήταν γυναίκες (29.7%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 94.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 174844 κλινικά δείγματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Νέος ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας αναδείχθηκε από τον πρώτο γύρο των «προεδρικών εκλογών» την Κυριακή στα κατεχόμενα ο Τουφάν Έρχιουρμαν, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 62,76%. Δείτε λεπτό προς λεπτό την ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις των υποψηφίων στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE