Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Κυριακή 31/5 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς


Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, είναι καλή. 
  
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 148 εισαγωγές και δόθηκαν 130 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται έξι άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους. Αργότερα σήμερα ένα άτομο θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 15:30 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE