ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Μπόλικη δουλειά το τελευταίο εικοσιτετράωρο - 34 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Μπόλικη δουλειά το τελευταίο εικοσιτετράωρο - 34 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές

Μπόλικη δουλειά είχε εκ νέου το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 1ης Ιουνίου  2020 μέχρι και τις 06.00 της 2ης  Ιουνίου  2020 ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 21 πυρκαγιές και   13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 12.46 ξέσπασε πυρκαγιά σε δυο πρόχειρα υποστατικά (διαστάσεων 30μ. επί 10μ. και 20μ. επί 10μ.) κατασκευασμένα από τσιμεντομπλόκ και τσίγκους στο χωριό Μαρκί, στη Λευκωσία. Τα υποστατικά ήταν χώρος φύλαξης παλιών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, γεννητριών και παλιάς επίπλωσης (κρεβατιών). Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές και τα δυο υποστατικά με το περιεχόμενό τους. Ανταποκρίθηκαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λευκωσίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13.46.

Στις 14.35 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε και βοήθησε το Τμήμα Δασών υποστηρικτικά με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Ευρύχου σε πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα κατεχόμενα και επεκτάθηκε στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή «Πυργόλοφος» δυτικά των χωριών Λινού και Φλάσου.

Στις 20.42 ξέσπασε πυρκαγιά σε γεωργικό ελκυστήρα ο οποίος βρισκόταν σταθμευμένος εντός του περιφραγμένου χώρου της Λέσχης Ιπποδρομιών Κύπρου στον Άγιο Δομέτιο. Υπέστη ζημιές μόνο το μπροστινό ελαστικό. Ανταποκρίθηκαν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πύλης Πάφου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20.54. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα εντός της ημέρας, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 23.16 ξέσπασε πυρκαγιά σε ακινητοποιήμενο όχημα μάρκας BMW, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην οδό Κώστα Κρυστάλλη, στον Άγιο Αντώνιο Λεμεσού. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και κυπαρίσσια. Ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λεμεσού. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23.28. Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε κακόβουλα από άγνωστα, ανήλικα άτομα.

Στις 04.20 ξέσπασε πυρκαγιά σε εστιατόριο στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μενάνδρου, στη Λευκωσία. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου και κατέστρεψε μεγάλη τέντα σκίασης, καρέκλες και τραπέζια, εξωτερικές θερμάστρες υγραερίου και φωτιστικά και επηρεάστηκε ελαφρά η βαφή της πρόσοψης της πολυκατοικίας. Ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πύλης Πάφου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 04.36. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΑΠΟ Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top