ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» λουόμενος που εντοπίστηκε αναίσθητός σε παραλία- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

 ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» λουόμενος που εντοπίστηκε αναίσθητός σε παραλία- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού άφησε το βράδυ της Δευτέρας 1/6  άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητός σε παραλία της πόλης το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με προηγούμενο μας δημοσίευμα τον άτυχο άντρα είδε ναυαγοσώστης αναίσθητο μπρούμυτα εντός του ύδατος και αμέσως σήμανε συναγερμός. Αφού τον έβγαλαν στη στεριά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κάνοντας του και καρδιακές μαλάξεις μέχρι να αφιχθεί ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς γύρω στις 19:45 απεβίωσε.

Πρόκειται σύμφωνα με την Αστυνομία για 73χρονο Ελληνοκύπριο, που όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου, έχασε τη ζωή του από πνιγμό εντός του ύδατος, συνεπεία καρδιακού επεισοδίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE