ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο 47χρονος Άβνι

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ:  Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο 47χρονος Άβνι

Στη σύλληψη 47χρονου προχώρησε την Τρίτη 2/6 η Αστυνομία, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού αυτοκινήτου, τύπου βαν, με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

 

Ο 47χρονος αφίχθηκε την Τρίτη 2/6 στην Κύπρο, από χώρα του εξωτερικού και συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 7.00μ.μ., κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αυτός ανακρίθηκε γραπτώς από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για αντιμετώπιση της μετάδοσης του κορωνοϊού, θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό στο χώρο διαμονής του.

Τις επόμενες μέρες, ο 47χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, για τη συνέχιση των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.