ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρείς ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρείς ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, είναι καλή. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 148 εισαγωγές και δόθηκαν 130 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται έξι άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE