ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όχημα παρέσυρε αγοράκι που έπαιζε με το ποδήλατό του- Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Όχημα παρέσυρε αγοράκι που έπαιζε με το ποδήλατό του- Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης 3/6 στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε στο Μιτσερό γύρω στις 16:50  όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και τραυμάτισε αγοράκι 7,5 ετών που βρισκόταν στο δρόμο με το ποδήλατό του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φέροντας κάταγμα ζυγωματικού και κάταγμα κλείδας καθώς και διάφορους μώλωπες.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE