Μικροεπεισόδια στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζ. Φλόιντ

Μικροεπεισόδια στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα σε διαδήλωση για τη δολοφονία του Τζ. Φλόιντ

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3/6 στην Αθήνα μπροστά στην πρεσβεία των ΗΠΑ. 


Συγκεκριμένα, πολίτες που διαδήλωναν διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, πέταξαν πέτρες και αντικείμενα στο κτίριο της πρεσβείας με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. 

Ομάδα των ΜΑΤ απάντησε με χρήση χημικών και η ένταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. 

Στην πορεία που διοργανώθηκε από συλλογικότητες και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιρατσιστικές οργανώσεις συμμετείχαν περίπου πέντε χιλιάδες διαδηλωτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE