Ο Οζερσάι ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού σε τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Ο Οζερσάι ανακοίνωσε την πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού σε τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Στα κατεχόμενα, ο "υπουργός"  Εξωτερικών  Κουντρέτ Οζερσάι δήλωσε ότι θα πραγματοποιούν τεστ κορωνοϊού σε Τ/Κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές.


Στην χθεσινή (Πέμπτη 4/6) συνεδρία της "βουλής", ο κ. Οζερσάι είπε ότι τα τεστ θα πραγματοποιούνται σε άτομα που ενδεχομένως να χάσουν τις δουλειές τους και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την 1η Ιουλίου, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να παραμείνουν στις ελεύθερες περιοχές για δύο βδομάδες.

Αν δεν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, τότε, είπε, θα ανοίξουν τα οδοφράγματα προς τις ελεύθερες περιοχές χωρίς την ανάγκη επιβολής καραντίνας στην επιστροφή, είπε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE