Υπόθεση παράνομης απασχόλησης διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου

Υπόθεση παράνομης απασχόλησης διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη της παράνομης απασχόλησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 16:35 (06/06) μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε υπό ανακαίνιση κατάστημα στην Πάφο . Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν ένα πρόσωπο να εργάζεται και να ασχολείται με τον καθαρισμό του καταστήματος.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για πρόσωπο που βρίσκεται στο έδαφος της ΚΔ υπό το καθεστώς του αιτητή πολιτικού ασύλου.

Το άτομο συνελήφθη για παράνομη απασχόληση μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου κατονόμασε εργοδότη του Ε/κ από την Πάφο.

Ο εργοδότης κλήθηκε στην Αστυνομία όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE