ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι - Ιδιαίτερη πολυκοσμία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι - Ιδιαίτερη πολυκοσμία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι, ενόψει Κατακλυσμού.

Όπως θα δείτε στο σχετικό φωτορεπορτάζ, δεν ήταν και λίγοι όσοι έσπευσαν στις παραθαλάσσιες περιοχές για να απολαύσουν ήλιο και αλμυρό νερό. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι η καραντίνα τελείωσε, τότε όλοι χρειάζονταν λίγες ανάσες δροσιάς.

Με την ελπίδα, φυσικά, να τηρούνται κατά το καλύτερο δυνατό, όλα τα σχετικά διατάγματα, παρά την πολυκοσμία.

Σύμφωνα με τους λουόμενους, στις πλείστες παραλίες τα κρεβατάκια καθαρίζονται κατά την αποχώρηση, ενώ είναι τοποθετημένα σε σχετικές αποστάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE