ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι - Ιδιαίτερη πολυκοσμία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ: Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι - Ιδιαίτερη πολυκοσμία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έτρεξαν στις παραλίες οι Κύπριοι, ενόψει Κατακλυσμού.

Όπως θα δείτε στο σχετικό φωτορεπορτάζ, δεν ήταν και λίγοι όσοι έσπευσαν στις παραθαλάσσιες περιοχές για να απολαύσουν ήλιο και αλμυρό νερό. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι η καραντίνα τελείωσε, τότε όλοι χρειάζονταν λίγες ανάσες δροσιάς.

Με την ελπίδα, φυσικά, να τηρούνται κατά το καλύτερο δυνατό, όλα τα σχετικά διατάγματα, παρά την πολυκοσμία.

Σύμφωνα με τους λουόμενους, στις πλείστες παραλίες τα κρεβατάκια καθαρίζονται κατά την αποχώρηση, ενώ είναι τοποθετημένα σε σχετικές αποστάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE