ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρά την προτίμηση των περισσοτέρων για θάλασσα, λόγω και της παράδοσης, εντούτοις, την τιμητική τους είχαν και τα ορεινά χωριά.

Έτσι, μεγάλος αριθμός κόσμου συνέρρευσε και στις ορεινές μας περιοχές, θέλοντας να απολαύσει το δροσερό κλίμα του βουνού.

Σύμφωνα με τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, αρκετός ήταν και ο κόσμος που προτίμησε να κάτσει για καφέ στις πλατείες, να κάνει βόλτα στα μονοπάτια της φύσης και να αναπνεύσει καθαρό αέρα σε ένα από τα πολλά όμορφα ορεινά χωριά.

Οι επιχειρηματίες των ορεινών περιοχών σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι, καθώς μετά την πανδημία, χρειάζονται κι αυτοί οικονομικές ανάσες.

Δείτε φωτογραφίες από την Κακοπετριά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE