ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Πολλοί επισκέπτες προτίμησαν και τα ορεινά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρά την προτίμηση των περισσοτέρων για θάλασσα, λόγω και της παράδοσης, εντούτοις, την τιμητική τους είχαν και τα ορεινά χωριά.

Έτσι, μεγάλος αριθμός κόσμου συνέρρευσε και στις ορεινές μας περιοχές, θέλοντας να απολαύσει το δροσερό κλίμα του βουνού.

Σύμφωνα με τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, αρκετός ήταν και ο κόσμος που προτίμησε να κάτσει για καφέ στις πλατείες, να κάνει βόλτα στα μονοπάτια της φύσης και να αναπνεύσει καθαρό αέρα σε ένα από τα πολλά όμορφα ορεινά χωριά.

Οι επιχειρηματίες των ορεινών περιοχών σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι, καθώς μετά την πανδημία, χρειάζονται κι αυτοί οικονομικές ανάσες.

Δείτε φωτογραφίες από την Κακοπετριά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE