Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν για Λιβύη - 'Μια νέα εποχή ξεκινά'

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν για Λιβύη - 'Μια νέα εποχή ξεκινά'

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε τη Δευτέρα (08/06) ότι συζήτησε την κατάσταση στη Λιβύη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ και ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε "ορισμένα ζητήματα" που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην περιοχή αυτήν.

"Μια νέα εποχή μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ μπορεί να ξεκινά μετά το τηλεφώνημά μας. Συμφωνήσαμε σε ορισμένα θέματα", είπε ο Ερντογάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση TRT. Πρόσθεσε ότι θα συζητήσει το θέμα της Λιβύης και με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος αλλάζει, με στόχο και αποφασιστικότητα» - Μπορεί να μετατραπεί σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ

ΠτΔ: «Η Κύπρος αλλάζει, με στόχο και αποφασιστικότητα» - Μπορεί να μετατραπεί σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ

Την αποφασιστικότητα να μετατραπεί η Κύπρος σε γέφυρα μεταξύ της περιοχής και της ΕΕ και πυλώνας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE