ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να πάρει… τσάμπα τον Χάμες!

Θέλει να πάρει… τσάμπα τον Χάμες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες… με τη Ρεάλ όμως να μην ικανοποιείται από την προσφορά των Άγγλων!

Αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες είναι… πτωτική. Ναι μεν η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια… εξαιρετική σεζόν, είτε με την φανέλα της Ρεάλ, είτε με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κολομβιανός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο το να παραμείνει στους «μερένχες» και για την νέα σεζόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει πεισθεί πως ο έμπειρος άσος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ενώ και η διοίκηση των Μαδριλένων δεν πρόκειται να του κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας.

Τι σημαίνει αυτό; Είτε ο Κολομβιανός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, είτε η Ρεάλ θα του βάλει πωλητήριο. Το δεύτερο είναι και το πιθανότερο σενάριο. Ωστόσο δεν είναι εύκολο, καθώς δεν έχει φτάσει καμία προσφορά για την απόκτηση του Χάμες!

Η μοναδική ομάδα που έχει δείξει κάποιο ενδιαφέρον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να φέρουν στο Ολντ Τράφορντ τον Κολομβιανό επιθετικό. Όμως είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα… συμβολικό ποσό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως θα διαθέσουν 5-10 εκατ. ευρώ για να πείσουν τη Ρεάλ να πει το «ναι»! Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα γίνει, καθώς οι Μαδριλένοι θέλουν 30-40 εκατ. ευρώ! Αν μη τι άλλο η απόσταση που χαρίζει τις δύο πλευρές είναι τεράστια…

Πηγή: Sportsking.gr

The post Θέλει να πάρει… τσάμπα τον Χάμες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top