ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Δεν μας απασχολεί ο Ράγιος» – Τι είπε για Χέφελ, Σπιρόφσκι

Δημητρίου: «Δεν μας απασχολεί ο Ράγιος» – Τι είπε για Χέφελ, Σπιρόφσκι

Ο Κυριάκος Δημητρίου, με δηλώσεις του στον Sports 1, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Χέφελ, τον Ράγιος και τον Σπιρόφσκι.

Τι είπε:

Για τον Χέφελ: «Είναι ένα ανοικτό κεφάλαιο για εμάς. Είναι γνωστά τα δεδομένα, τα ακούσαμε δια στόματος του ιδίου. Δεν έχει γίνει κάποια διαφοροποίηση. Προχωράμε τον προγραμματισμό».

Για τον Ράγιος: : «Εμείς είχαμε τοποθετηθεί όταν ακούστηκε το όνομα της ομάδας μας σε συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή του Ράγιος. Είχαμε καταστήσει σαφές την θέση μας».

Αν αλλάζουν τα δεδομένα: «Όχι, το είχαμε καταστήσει σαφές. Με το που ακούστηκε το όνομα μας το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι δεν μας απασχολεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα προχωράμε τον προγραμματισμό. Ήταν πολύ ξεκάθαρο για τι θέση είχαμε βγάλει με αφορμή την συγκεκριμένη περίπτωση. Μας είχε γίνει μια κρούση και από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι δεν μας ενδιαφέρει».

Για τη συμφωνία κυρίων του «Big 6»: «Αυτό με την συμφωνία κυρίων… είδαμε την θέση της κάθε ομάδας όπως εκφράστηκε, όπως για παράδειγμα χθες με τον Απόλλωνα. Εμείς στην συγκεκριμένη περίπτωση με παράδειγμα ποδοσφαιριστή είχαμε πει την θέση μας. Καθαρά απλά και ξάστερα».

Για τις δηλώσεις του μάνταζερ του Χέφελ: «Ο Χέφελ είναι στην ομάδα μας εδώ και τεσσερισήμισι χρόνια και δεν ξέραμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν τον γνωρίζαμε. Δεν έχει προκύψει κάτι διαφορετικό. Έχουμε κάνει μια πρόταση εμείς. Από εκεί και πέρα αναμένουμε».

Για τον Σπιρόφσκι: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εμείς θα τον βοηθήσουμε, είναι σημαντικό που γνωρίζει κάποιους. Θέλουμε να τον δούμε να έρχεται να βοηθά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και ο Τρισκόφσκι και ο Μοϊσόφ, τον γνωρίζουν»

Για την προετοιμασία: «Το πιο πιθανόν είναι να παραμείνουμε Κύπρο. Είμαστε στη διαδικασία να οριστικοποιήσουμε τα θέματα της προετοιμασίας. Το δεδομένο είναι ότι θα αρχίσουμε αρχές Ιουλίου την προετοιμασία. Μένει να οριστικοποιήσουμε που θα ακριβώς θα γίνει, τα φιλικά».

The post Δημητρίου: «Δεν μας απασχολεί ο Ράγιος» – Τι είπε για Χέφελ, Σπιρόφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top