Φανέλα στο MOYΣΕΙΟ κι… ιστορίες γι’ αγρίους!

Φανέλα στο MOYΣΕΙΟ κι… ιστορίες γι’ αγρίους!

Αναμενόμενες κρίνονται οι αντιδράσεις αρκετών οπαδών του Απόλλωνα, στη σχεδόν δεδομένη απόφαση του Φώτη Παπουλή, να γίνει ένοικος του προπονητικού κέντρου της Ομόνοιας στο Γέρι. 

Αυτοί που σκέφτονται λογικά δεν είναι αγνώμονες, για να ξεχάσουν όσα πρόσφερε για 7 χρόνια στην ομάδα τους, ο Ελλαδίτης επιθετικός.

Όμως, αρκετοί εμφανίζονται “προδομένοι” για την επιλογή του, να κλείσει σε άλλη μεγάλη (και ανταγωνιστική) ομάδα την καριέρα του.

Ήταν βιαστική μια δήλωση που έκανε ο Φανούρης Κωνσταντίνου, την επόμενη μέρα που ο Παπουλής τους ενημέρωσε ότι προτιμά να πάει αλλού να δουλέψει, ότι θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 26 και θα μπει στο μουσείο!

Δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε… τραβηγμένη από οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας. Ο ίδιος ο Παπουλής, αποφασίζοντας να μην γράψει τον επίλογο της καριέρας του φορώντας τα κυανόλευκα χρώματα, ουσιαστικά “ακύρωσε” τις όποιες σκέψεις έκαναν οι διαχειριστές του Απόλλωνα να τον τιμήσουν.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής βεβαίως, είχε κάθε δικαίωμα να… τραβήξει το δρόμο του. Τίθεται πάντως το ερώτημα, πότε ακριβώς είχε… δώσει το λόγο του ο Φώτης στους ανθρώπους της Ομόνοιας, ότι θα πάει να δουλέψει κοντά τους.

Δεν το λέμε τούτο με αφορμή τους ισχυρισμούς του επίσημου Απόλλωνα για παραβίαση της πολύκροτης “συμφωνίας κυρίων”, αλλά (περισσότερο) γιατί ενδεχομένως ο παίχτης… έπαιξε κρυφτούλι με τους ανθρώπους που συνεργάστηκε για 7 χρόνια.

The post Φανέλα στο MOYΣΕΙΟ κι… ιστορίες γι’ αγρίους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE