ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Δυστυχώς η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αγγίξει τους υψηλόμισθους του Δημοσίου

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: Δυστυχώς η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αγγίξει τους υψηλόμισθους του Δημοσίου

ε ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων , δημοσίευσε την θέση του όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης , αναφέροντας πως αναμένει μέτρα που να ενισχύουν τις επιχειρήσεις αλλά και ταυτόχρονα να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων

Η ανακοίνωση:

Η οικονομία αναμένει την εξαγγελία των νέων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων που θα ισχύουν από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Εμείς ως Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών ελπίζουμε τα μέτρα αυτά να είναι ουσιαστικά και να βοηθήσουν στην ανάκαμψη των επιχειρήσεων αλλά ταυτόχρονα να θωρακίζουν την απασχόληση και να αποτρέπουν τις απολύσεις εργαζομένων.

Όσο δε αφορά την επίκληση των στενών δημοσιονομικών πλαισίων θυμίζουμε ότι η Κυβέρνηση απέρριψε τις εισηγήσεις μας για αποκοπή των επιδομάτων από υψηλόμισθους αξιωματούχους και λειτουργούς του δημοσίου, το πάγωμα των προσλήψεων, προαγωγών και αυξήσεων και άλλα δημοσιονομικά μέτρα που της εισηγηθήκαμε που θα οδηγούσαν σε εξοικονομήσεις εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE