ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο!

Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μία άτυχη στιγμή κόντρα στην Μίλαν καθώς δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Ντοναρούμα και αστόχησε έτσι μόλις στο δεύτερο πέναλτι της καριέρας του στην Γιουβέντους.

Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με την Μίλαν στο “Allianz Stadium” το βράδυ της Παρασκευής και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στο “Ολίμπικο” μία εκ των Νάπολι ή Ίντερ.

Στον τελικό ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρώτο του Coppa Italia (στην πρώτη του σεζόν πέρυσι, η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την Αταλάντα) και ταυτόχρονα να σβήσει μία άτυχη στιγμή του κόντρα στους ροσονέρι.

Και αυτό γιατί στον δεύτερο ημιτελικό δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Ντοναρούμα στο 16′ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, με αποτέλεσμα να “χρεωθεί” μόλις το δεύτερο χαμένο χτύπημα από τα 11 βήματα στην μπιανκονέρα καριέρα του.

Συνολικά, ο CR7 έχει εκτελέσει 16 πέναλτι από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους και έχει βρει δίχτυα τις 14 φορές, με το πρώτο του χαμένο χτύπημα να καταγράφεται 17 μήνες νωρίτερα: τον Ιανουάριο του 2019 όταν νικήθηκε από τον Στέφανο Σορεντίνο σε ματς κόντρα στην Κιέβο Βερόνα.

Πηγή: sport24.gr

The post Πέρασαν πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που αστόχησε σε πέναλτι ο Ρονάλντο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top