Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ παραμένει στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα “mozzartsport.com” αναφέρει πως ο Άρης θέλει 1 εκατ. ευρώ για την πώληση του Γάλλου αμυντικού, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι της Σερβίας δεν ήταν διατεθειμένοι ως τώρα να δώσουν πάνω από 600.000 ευρώ.
Ο 28χρονο αμυντικός εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο προπονητής του, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, θεωρεί τον Ρόουζ μια καλή επιλογή για την άμυνα και ίσως επανέλθει με νέα πρόταση.
The post Επιμένουν οι Σέρβοι για τον παίκτη του Άρη που είχε ακουστεί και για τον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




