ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση επαναπατρισμού από Κάιρο στην Αθήνα με πρωτοβουλία Κύπριου Αιγυπτιώτη

Πτήση επαναπατρισμού από Κάιρο στην Αθήνα με πρωτοβουλία Κύπριου Αιγυπτιώτη

Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση μίας πτήσης επαναπατρισμού Ελλήνων από το Κάιρο στην Αθήνα, στις 20 Ιουνίου, πήρε – και εξασφάλισε μέχρι τώρα τις απαιτούμενες άδειες – ο Κύπριος Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας Αντώνης Καζαμίας.

Η ιδέα του κ. Καζαμία ξεκίνησε αυτές τις ημέρες που αυξανόταν η αγωνία πολλών Ελλήνων να επιστρέψουν στην Ελλάδα, με το μέλλον της επαναλειτουργίας των κανονικών πτήσεων να παραμένει προς το παρόν θολό και με την ελληνική κυβέρνηση να έχει ήδη πραγματοποιήσει μία πτήση επαναπατρισμού αλλά χωρίς να υπάρχει προοπτική προς το παρόν για μία δεύτερη αντίστοιχη ειδική πτήση.
 
Για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, ο Κύπριος Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό Κώστα Βλάση και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τις ελληνικές διπλωματικές αρχές στην Αίγυπτο, τον Έλληνα Πρέσβη στην Αίγυπτο Νίκο Γαριλίδη και τους Γενικούς Προξένους της Ελλάδας στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια,  Γιώργο Δασκαλόπουλο και Αθανάσιο Κοτσιώνη.
 
Την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία του Αιγυπτιώτη επιχειρηματία Αντώνη Καζαμία, εκφράζει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου Χρήστος Καβαλής.
 
«Μέσα στο ομιχλώδες τοπίο που κανένας δεν γνωρίζει η επόμενη ημέρα τι κρύβει για τον καθένα μας, και με αβέβαιη την δυνατότητα μεταβίβασης παροίκων στην Ελλάδα σύντομα τόσο από το Κάιρο όσο και από την Αλεξάνδρεια, η αξιόλογη πρωτοβουλία της ναύλωσης αεροπλάνου το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020,  με πρωτοβουλία του Αιγυπτιώτη επιχειρηματία Αντώνη Καζαμία οφείλει να επαινεθεί», δηλώνει ο κ. Καβαλής με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοινότητας.
 
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου συγχαίρει, τέλος, τον κ. Καζαμία  αλλά και την ελληνική και αιγυπτιακή πολιτεία για τη βοήθειά τους.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top