ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στη Δερύνεια. Νεκρός στη μάχη για το μεροκάματο 64χρονος.

Σε νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Tocho Mintchev Hristozov, 64 ετών, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Δερύνειας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.30μ.μ. του Σαββάτου 13/6 ενώ ο 64χρονος εργαζόταν στο εξωτερικό οικίας στη Δερύνεια, για τοποθέτηση κλιματιστικού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε σκάλα, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE