ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στη Δερύνεια. Νεκρός στη μάχη για το μεροκάματο 64χρονος.

Σε νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Tocho Mintchev Hristozov, 64 ετών, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Δερύνειας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.30μ.μ. του Σαββάτου 13/6 ενώ ο 64χρονος εργαζόταν στο εξωτερικό οικίας στη Δερύνεια, για τοποθέτηση κλιματιστικού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε σκάλα, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE