ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στη Δερύνεια. Νεκρός στη μάχη για το μεροκάματο 64χρονος.

Σε νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Tocho Mintchev Hristozov, 64 ετών, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Δερύνειας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.30μ.μ. του Σαββάτου 13/6 ενώ ο 64χρονος εργαζόταν στο εξωτερικό οικίας στη Δερύνεια, για τοποθέτηση κλιματιστικού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε σκάλα, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE