ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στη Δερύνεια. Νεκρός στη μάχη για το μεροκάματο 64χρονος.

Σε νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Tocho Mintchev Hristozov, 64 ετών, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Δερύνειας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.30μ.μ. του Σαββάτου 13/6 ενώ ο 64χρονος εργαζόταν στο εξωτερικό οικίας στη Δερύνεια, για τοποθέτηση κλιματιστικού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε σκάλα, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE