ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νεκρός στο μεροκάματο 64χρονος- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνά η Αστυνομία στη Δερύνεια. Νεκρός στη μάχη για το μεροκάματο 64χρονος.

Σε νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του ο Tocho Mintchev Hristozov, 64 ετών, από τη Βουλγαρία, κάτοικος Δερύνειας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 6.30μ.μ. του Σαββάτου 13/6 ενώ ο 64χρονος εργαζόταν στο εξωτερικό οικίας στη Δερύνεια, για τοποθέτηση κλιματιστικού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε σκάλα, έπεσε στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE