ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σκηνές από ταινία δράσης- Μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσαν τροχαίο- Έτρεχαν στη συνέχεια να ξεφύγουν

ΠΑΦΟΣ: Σκηνές από ταινία δράσης- Μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσαν τροχαίο- Έτρεχαν στη συνέχεια να ξεφύγουν

Η σύλληψή τους ήταν επεισοδιακή, αφού η ανακοπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, έγινε μετά από καταδίωξη σε δρόμους της Πάφου. 

Δύο πρόσωπα συνέλαβε το Σάββατο 13/6 η Αστυνομία στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν ελέγχους σε δρόμο της Πάφου, είδαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα προσπαθώντας να διαφύγει τον έλεγχο. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος, ένα νάιλον σακούλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου. 

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, ο οδηγός του οποίου στην προσπάθεια του να διαφύγει, υπέπεσε σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων, ενώ στην οδό Μόρφου, οδηγώντας το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονη. Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ο οδηγός του υπόπτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή, προσπαθώντας και πάλι να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν το ύποπτο όχημα. Οι δύο επιβάτες του οχήματος προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, ωστόσο σε κοντινή απόσταση ανακόπηκαν και ακινητοποιήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας. 

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν οδηγός του οχήματος ήταν 42χρονος κάτοικος Πάφου, ενώ συνοδηγός ήταν 39χρονος, επίσης κάτοικος Πάφου. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια δύο μαχαίρια, μια άδεια οδηγού εκδομένη στο όνομα τρίτου προσώπου και μία εργαλειοθήκη, η οποία περιείχε διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, για τα οποία δεν έδωσαν εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους. 

Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), η Τροχαία Πάφου και ο
Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top