Εξι πτήσεις και έξι αναχωρήσεις αναμένονται τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Εξι πτήσεις και έξι αναχωρήσεις αναμένονται τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Εξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/6) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επαναλειτούργησε στις 9 Ιουνίου, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 

Οι αφίξεις είναι από Αθήνα (2), Θεσσαλονίκη, Βιέννη, Vilnius – Λιθουανία και IASI – Ρουμανία. Η πτήση από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας Vilnius αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 09.30 το πρωί.
 
Οι αναχωρήσεις έχουν προορισμό την Αθήνα (2), Θεσσαλονίκη, Βιέννη, Vilnius - Λιθουανία και IASI – Ρουμανία. Η μία πτήση για την ελληνική πρωτεύουσα αναχώρησε γύρω στις 08.20 το πρωί.
  
Σημειώνεται  ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE