ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα πρωτοποριακό Medical Fitness Center ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται!

Ένα πρωτοποριακό Medical Fitness Center  ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται!

Το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία του και την έναρξη των ιατρικών υπηρεσιών γυμναστικής του στην Λευκωσία.

Είναι πλέον γνωστό ότι το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) είναι πρωτοπώρο στο χώρο της εκγύμνασης σε μια περίοδο όπου η υγεία μας θα πρέπει να αποτελεί για όλους η προτερέοτητά μας.


Αναμφίβολα, είναι γεγονός πως η άσκηση βελτιώνει την γενική μας υγεία όταν αυτή είναι επιβαρυμμένη με χρόνιες καρδειοαναπνευστικές, μυοσκελετικές, παθολογικές και νευρολογικές δυσλητουργείες. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τον ασφαλέστερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης αυτών των ατόμων. Απαραίτητο στοιχείο για την πραγματοποίηση των ειδικών προγραμμάτων, είναι η αξιολόγηση του εξεταζόμενου απ᾽ όλες τις περιοριστικές πτυχές της γενικής του υγείας αλλά και η στενή παρακολούθησή του όπου χρειάζεται με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ο χώρος του Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) είναι εξοπλισμένος από μηχανήματα Αμερικανικής τεχνολογίας συμπιεσμένου αέρα (KEISER), για να προσφέρουν στους επισκέπτες τη μέγιστη αποθεραπεία και βοήθεια στο οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν, όπως ανισοσκελία και μυική ανισορροπία, σκολίωση, μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις, αρθρήτιδα κ.α. Τα προγράμματα άσκησης σχεδιάζονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες, ακολουθώντας έγκυρες και αξιόπιστες τεχνικές και όργανα για να παρέχουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενή, με γνώμονα τις ιδιαιτερότητές του ως προς την γενική του υγεία. Τα πρόγραμματα σχηματίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της υγείας του ασθενή με αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις αντίστασης και κινητικότητας, ισορροπίας, επιδεξιότητας και πολλές άλλες.

Τα προγράμματα αυτά υποστηρίζονται μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης ως γυμναστική, συμβάλλοντας στην μείωση πιθανών τραυματισμών, αυξάνοντας ταυτόχρονα την γενική υγεία και ποιότητα ζωής του ασθενή.


Ο χώρος και τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας αλλά και σε άτομα με εξειδικευμένες ανάγκες. Στόχος των προγραμμάτων είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της υγειονομικής περίθαλψης και της φυσικής κατάστασης.


Βρείτε το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) στην οδό Βηθλεέμ 40, στον Στρόβολο στην Λευκωσία και στο τηλ. 22 270082.
Facebook: https://www.facebook.com/medicalfitnesscenter.cy/
Instagram: @medicalfitnesscenter.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top