ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι

Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι

Ο Δημήτρης Λάζος με δηλώσεις του στον Sports1, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βίνσεντ Κρέιν, στη δουλειά του Πάμπου Χριστοδούλου και του Μάκη Παπαϊωάννου αλλά και στον Βεσελόφσκι.

Αναλυτικά:

Για τον Κρέιν: «Η πρώτη μας μεταγραφή. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στις πρώτες επιλογές. Ήταν στο στόχαστρο μας εδώ και αρκετό καιρό. Ένας ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Νέας Σαλαμίνας. Καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του».

Για το γεγονός που ρώτησε τον Μποτεάκ για πληροφορίες: «Είναι πολύ εύκολο να συλλέξει πληροφορίες για τον σύλλογο που θα έρθει. Οι συστάσεις που δίνουν για τη Νέα Σαλαμίνα είναι πάρα πολύ θετικές. Έχει μάθει αρκετά πράγματα για τον σύλλογο μας, είναι παίκτης πρώτης επιλογής. Καθρέφτης όμως είναι ο αγωνιστικός χώρος. Έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι Μάκης Παπαιωάννου και Πάμπος Χριστοδούλου».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε πει να μην περιμένει ο κόσμος γρήγορες κινήσεις, χρειάζεται υπομονή. Γίνονται διεργασίες το χρονικό διάστημα για να έρθουν στόχοι που είναι στις πρώτες μας επιλογές. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στο θέμα της ποιότητας».

Για την ονοματολογία: «Δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Αναμένουμε τις επόμενες επιλογές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Κυπριακή αγορά που μας ενδιαφέρουν. Δεν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ σε μια εβδομάδα για παράδειγμα. Καμία βιασύνη δεν υπάρχει, γίνεται μελέτη από τους Μάκη Παπαϊωάννου και Πάμπο Χριστοδούλου. Ακόμη και το βράδυ συνεχίζουν τις διεργασίες για να βρουν τις καλύτερες επιλογές»

Για τον Βεσελόφσκι: «Eυελπιστούμε σε θετική απάντηση στην μειωμένη πρόταση που έχει γίνει στον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Τον θέλουμε και περιμένουμε θετική ανταπόκριση».

The post Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top