ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΣΕΛ: Συμμεριζόμαστε τις κινητοποιήσεις, δεν συμμετέχουμε αναμένοντας τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης

ΟΣΕΛ: Συμμεριζόμαστε τις κινητοποιήσεις, δεν συμμετέχουμε αναμένοντας τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης

O Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας, με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα των δημοσίων επιβατικών μεταφορών, δηλώνει τα εξής:


Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που αφορούν στην κατακύρωση των νέων συμβάσεων στο πλαίσιο του πρόσφατου δημόσιου διαγωνισμού που έχει διεξαχθεί.


Σεβόμαστε, συμπαραστεκόμαστε και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα, τις ανησυχίες και τις αξιώσεις των υφιστάμενων αναδόχων για τις γεωγραφικές περιοχές της Λεμεσού, Αμμοχώστου, Πάφου, Λάρνακας και των Υπεραστικών Διαδρομών, όπως αυτά εκδηλώνονται μέσα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες τους.
Παρά ταύτα, τη δεδομένη στιγμή, αναμένοντας τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου επί των Εφέσεων που εκκρεμούν εναντίον των πρωτόδικων αποφάσεων στις Προσφυγές που είχαμε εγείρει, επιλέγουμε να μην συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις.


Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε ενέργειες μας να εκληφθούν ως προσπάθεια παρεμπόδισης του δικαστικού έργου, παρέμβασης στη δικαιοσύνη ή προσπάθεια επηρεασμού της κρίσης του Δικαστηρίου.


Προσδοκούμε και αναμένουμε την έγκαιρη και ταχεία εκδίκαση και αποπεράτωση των εφέσεων αυτών.
Με τον τρόπο αυτό θα αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται ο Οργανισμός από τις άδικες αποφάσεις και ανομοιόμορφες ενέργειες του Υπουργείου Μεταφορών, καθώς επίσης και από τις αντιφατικές πρωτόδικες αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top