ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι

Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι

Ο Δημήτρης Λάζος με δηλώσεις του στον Sports1, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βίνσεντ Κρέιν, στη δουλειά του Πάμπου Χριστοδούλου και του Μάκη Παπαϊωάννου αλλά και στον Βεσελόφσκι.

Αναλυτικά:

Για τον Κρέιν: «Η πρώτη μας μεταγραφή. Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στις πρώτες επιλογές. Ήταν στο στόχαστρο μας εδώ και αρκετό καιρό. Ένας ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Νέας Σαλαμίνας. Καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή του».

Για το γεγονός που ρώτησε τον Μποτεάκ για πληροφορίες: «Είναι πολύ εύκολο να συλλέξει πληροφορίες για τον σύλλογο που θα έρθει. Οι συστάσεις που δίνουν για τη Νέα Σαλαμίνα είναι πάρα πολύ θετικές. Έχει μάθει αρκετά πράγματα για τον σύλλογο μας, είναι παίκτης πρώτης επιλογής. Καθρέφτης όμως είναι ο αγωνιστικός χώρος. Έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι Μάκης Παπαιωάννου και Πάμπος Χριστοδούλου».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε πει να μην περιμένει ο κόσμος γρήγορες κινήσεις, χρειάζεται υπομονή. Γίνονται διεργασίες το χρονικό διάστημα για να έρθουν στόχοι που είναι στις πρώτες μας επιλογές. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στο θέμα της ποιότητας».

Για την ονοματολογία: «Δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Αναμένουμε τις επόμενες επιλογές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Κυπριακή αγορά που μας ενδιαφέρουν. Δεν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ σε μια εβδομάδα για παράδειγμα. Καμία βιασύνη δεν υπάρχει, γίνεται μελέτη από τους Μάκη Παπαϊωάννου και Πάμπο Χριστοδούλου. Ακόμη και το βράδυ συνεχίζουν τις διεργασίες για να βρουν τις καλύτερες επιλογές»

Για τον Βεσελόφσκι: «Eυελπιστούμε σε θετική απάντηση στην μειωμένη πρόταση που έχει γίνει στον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Τον θέλουμε και περιμένουμε θετική ανταπόκριση».

The post Λάζος για μεταγραφές: «Δεν υπάρχει βιασύνη» – Τι είπε για Βεσελόφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top