13 νέα κρούσματα και ένας θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

13 νέα κρούσματα και ένας θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 13 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταγράφηκε ένας ακόμα θάνατος, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από κορωνοϊό να ανέρχεται σε 184.

Ο συνολικός αριθμός των ταυτοποιημένων κρουσμάτων είναι 3.134, εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 697 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.781 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 13 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 74 έτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.