ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες οι παραβιάσεις σε υποστατικά - Μόνο 2 καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες οι παραβιάσεις σε υποστατικά - Μόνο 2 καταγγελίες

Σε τέσσερις καταγγελίες σε δύο υποστατικά στη Λευκωσία προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (15/06) μέχρι και νωρίς το πρωί της Τρίτης (16/06) διενεργήθηκαν παγκύπρια 622 έλεγχοι.

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην καταγγελία τεσσάρων ατόμων, δύο υπεύθυνων υποστατικών και δύο υπαλλήλων για μη χρήση μάσκας και γαντιών σε μια μπυραρία και ένα εστιατόριο από σύνολο 152 ελέγχων.

Δεν προέκυψαν οποιεσδήποτε παραβιάσεις από 54 ελέγχους που έγιναν στην Λεμεσό, 219 στη Λάρνακα, 45 στην Πάφο, 27 στην Αμμόχωστο και 125 στην περιοχή Μόρφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE