ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για απειλές με σκοπό την απόσπαση χρημάτων - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για απειλές με σκοπό την απόσπαση χρημάτων - Καταζητείται δεύτερο πρόσωπο

Yπό κράτηση τέθηκε 21χρονος και καταζητείται δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 26 ετών σχετικά με υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή στην Πάφο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο 21 ετών ότι ο συγκάτοικος του επίσης 21 ετών απαίτησαν μαζί με άλλο πρόσωπο ν 26 ετών, να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ .

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος τα δύο πρόσωπα είχαν αντιληφθεί ότι οι γονείς του , του είχαν αποστείλει χρήματα και ζητούσαν να τους δώσει 200 ευρώ με απειλές .

Ο 21χρονος συλληφθείς, ανακρινόμενος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι δεν είναι αυτός που απαίτησε τα χρήματα  από τον παραπονούμενο, αλλά  ο 26χρονος.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Από ΚΥΠΕ



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE