Aνέλαβε να το ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ο Λάρκου του… Κίκο

Aνέλαβε να το ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ο Λάρκου του… Κίκο

Από το μπαράζ δηλώσεων που έκανε χθες ο Χριστόφορος Τορναρίτης, για την υπόθεση του Πορτογάλου αριστερού μπακ Κίκο, προτάχθηκαν περισσότερο οι “επιθετικές” αναφορές του διοικητικού ηγέτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού εναντίον της Ομόνοιας. 

Υπήρξε κι ένα σημείο, που φανερώνει ότι συνεχίζει να έχει διάλογο με την επίσημη Ομόνοια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου:

“Υπάρχει ένας σοβαρός κρίκος στην Ομόνοια, με τον οποίο είμαστε σε επικοινωνία, αλλά δεν γνωρίζω. Είναι ο Νεόφυτος Λάρκου, με αυτόν μιλάμε τώρα, αν μου απαντήσει το τηλέφωνο”. 

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, αν θα “ξεμπλέξει” την υπόθεση ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων…

Π.Χ. 

The post Aνέλαβε να το ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ο Λάρκου του… Κίκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE