Φέρνει ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ του για προπονητή ο Φυτανίδης! Οι δύο υποψήφιοι…

Φέρνει ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ του για προπονητή ο Φυτανίδης! Οι δύο υποψήφιοι…

Πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως ο αθλητικός διευθυντής της ΕΝΠαραλιμνίου, Σωκράτης Φυτανίδης, έχει ψηλά στη λίστα του για να του δώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας των «βυσσινί», τους συμπατριώτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλο και Σωτήρη Αντωνίου.

Τους δύο προαναφερθέντες προπονητές τους γνωρίζει αρκετά καλά ο Φυτανίδης, μιας και ο Αντωνίου ήταν κόουτς του στον Λεβαδειακό, ενώ με τον Οφρυδόπουλο ήταν συμπαίκτες πριν χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη μέχρι στιγμής καριέρα του Αντωνίου ως προπονητής

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη μέχρι στιγμής προπονητική καριέρα του Οφρυδόπουλου.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

The post Φέρνει ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ του για προπονητή ο Φυτανίδης! Οι δύο υποψήφιοι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE