Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Με γραπτή δήλωση από το γραφείο του Τ/κ ηγέτη έγινε γνωστό ότι στην πρωινή μισάωρη συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ συζήτησαν «θέματα επικαιρότητας» με τον Μουσταφά Ακιντζί να δηλώνει ότι είναι σημαντικό η «κυβέρνηση» να λάβει υπόψη για το άνοιγμα την 1η Ιουλίου τις επιστημονικές απόψεις για τους κανόνες υγιεινής.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, o κ. Τατάρ δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Ακιντζί για θέματα που συζήτησε το «υπουργικό συμβούλιο» αλλά και για το δεύτερο οικονομικό πακέτο που αναμένεται να ανακοινώσει η «κυβέρνηση». Εδώ και σχεδόν δύο μήνες είπε, δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα και για την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στο πλαίσιο της ομαλοποίησης συνεχίζονται.  Συνεχίζεται, πρόσθεσε, και η προεργασία για το νοσοκομείο πανδημίας.

Η πραγματοποίηση της συνάντησης Ακιντζί – Τατάρ έγινε γνωστή χθες εν μέσω των συζητήσεων για την υπόθεση το ιδιωτικού τζετ και της κρίσης που προκλήθηκε στην «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.