Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Κατεχόμενα: Συνάντηση Ακιντζί - Τατάρ - Τα θέματα που συζητήθηκαν

Με γραπτή δήλωση από το γραφείο του Τ/κ ηγέτη έγινε γνωστό ότι στην πρωινή μισάωρη συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ συζήτησαν «θέματα επικαιρότητας» με τον Μουσταφά Ακιντζί να δηλώνει ότι είναι σημαντικό η «κυβέρνηση» να λάβει υπόψη για το άνοιγμα την 1η Ιουλίου τις επιστημονικές απόψεις για τους κανόνες υγιεινής.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, o κ. Τατάρ δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Ακιντζί για θέματα που συζήτησε το «υπουργικό συμβούλιο» αλλά και για το δεύτερο οικονομικό πακέτο που αναμένεται να ανακοινώσει η «κυβέρνηση». Εδώ και σχεδόν δύο μήνες είπε, δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα και για την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στο πλαίσιο της ομαλοποίησης συνεχίζονται.  Συνεχίζεται, πρόσθεσε, και η προεργασία για το νοσοκομείο πανδημίας.

Η πραγματοποίηση της συνάντησης Ακιντζί – Τατάρ έγινε γνωστή χθες εν μέσω των συζητήσεων για την υπόθεση το ιδιωτικού τζετ και της κρίσης που προκλήθηκε στην «κυβέρνηση».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE